BOŽIĆNI TURNIR BADMINTON KLUB TIGAR

Podijelite s prijateljima:
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Jučer je badminton klub Tigar  napravio božićni turnir za naše starije, odnosno odrasle članove kluba. Naravno uz to smo se malo i zabavili uz domjenak. Neki su igrali, neki su došli gledati i navijati. Bilo je svega, ali smijeha i dobre zabave nije nedostajalo. Cura je bilo duplo više nego dečki, što znači da su i puno više mečeva odigrale, no to im nije bilo dosta, pa su nakon turnira umjesto klope, još sat vremena igrale u raznim kombinacijama. U muškoj konkurenciji u napetom finalu na tri seta, pobjedu je odnio Denis ( najiskusniji igrač što se tiče turnira od svih dečki koji su bili jučer). Drugi je bio Silvano, a treći Kiki (Kristijan) koji je u borbi za treće mjesto svladao Roberta.

U ženskoj konkurenciji je ponovo slavila Petra, bez izgubljenog seta. Druga je bila Klara, naša povratnica nakon skoro dvije godine izbivanja (zbog trudnoće), pridružila nam se na turniru i odmah došla do finala. Treća je bila Dorotea, koja bi uskoro mogla dobiti naziv “vječno brončana”

Poslije turnira smo se malo podružili, jeli pili, pričali, muški dio je gledao tekmu.. Sve u svemu, dobar zaključak 2016. Godine i definitivno trebamo češće organizirati ovakve turnire. Iako nisu svi došli, vjerujemo da će nas se okupiti više na sljedećem turniru.

Kužiš igru, mali tigru?