Učlani se

Znate li da je badminton najbrži reketaški sport? Ne očekujemo da ostavite srce na terenu, ali ono što možete očekivati je bolja kondicija i pokretljivost.

Badminton je odličan sport za djecu jer poboljšava razvoj motorike i koordinacije pokreta te pozitivno utječe na preciznost i agilnost. Isto tako pomaže u druženju i boljoj komunikaciji s drugima.

Prednosti za odrasle su što možete ojačati svoje tijelo, smanjiti krvni tlak i poboljšati svoje mentalno zdravlje. Badminton je igra za sve uzraste, nije potrebna niti brzina niti eksplozivnost da biste bili kvalitetan protivnik.

Želite li igrati profesionalno ili samo amaterski, badminton je sport koji je u svijetu jedan od najpopularnijih načina rekreacije. Najbitnije od svega, tu su vrhunski treneri koji će pratiti napredak i usmjeravati Vas u željenom smjeru.

Postanite dio našeg veselog tima! Učlaniti se možete preuzimanjem pristupnice koju zatim šaljete putem dolje navedenog obrasca.

1. GEM

2. SET

Ispunite pristupnicu i pošaljite ju putem dolje navedenog obrasca.

3. MEČ

Popunite tražene podatke, priložite ispunjenu pristupnicu i sve nam skupa pošaljite. Po primitku prijave, kontaktirat ćemo Vas kako bi se dogovorili za daljnje detalje.


Priložite ispunjenu pristupnicu: