HK U 19 i Servus

Podijelite s prijateljima:
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Prošli vikend je održan hrvatski kup za juniore. Predstavljao nas je Silvano igrajući pojedinačno i  mješovite parove s sestrom. U mješovitim parovima su u četvrtfinali izgubili od Zadravec/Martinuš. U borbi od 5-8 mjesta su prvo pobjedili Pipunić/Vuglek, a onda u borbi za 5.mjesto izgubili u napetom meču od Vadlja/Vadlja rezultatom 21:18, 25:23. Vidi se da im nedostaje uigranosti. Silvano pojedinačno ponovo nije imao sreće i ponovo je odmah naletio na prvog nositelja, Luku Grubića, što je nažalost ponovo izgubio. U napetom meču s Edvinom Hadžihalilovićem je izgubio ovog puta u tri seta, pobijedivši prvi 21:16, drugi je izgubio u samoj završnici seta 21:19, a jednako tako i u trećem setu 21:18. U borbi za 7. mjesto je pobijedio Vitu Buchbergera u tri seta, nakon što je prvi izgubio, pronašao je još malo snage i mirnoće u sebi i odnio pobjedu u sljedeća dva seta.

 

Na Servusu su nas predstavljali Lara, Ivana i Denis. Krenut ćemo od najmlađe predstavnice Lare. U grupi je uvjerljivo pobijedila i bila prva. U polufinalu je u napetom meču u tri seta nažalost izgubila od prve nositeljice Lee Čale na produžetke u 3. setu 16:14. U borbi za treće mjesto joj je medalja izmakla za dlaku. Također u jako napetom meču i trećem setu od Lare je bila bolja treća nositeljica Franka Kovačević rezultatom 17:15. Lara nam je ponovo pokazala da je puno napredovala i da se nikad ne predaje 🙂

Ivana je igrala mix A s Tinetom. Osvojili su treće mjesto s dvije pobjede i dva poraza. Iako su neki mečevi mogli otići i na njihovu stranu i mogli su bez problema i osvojiti. Ali to je samo jedan u nizu od turnira. Biti će još prilike. Ivana je pokazala da napreduje i igra sve bolje 🙂 U parovima je igrala s Jelenom Pirner i također osvojila treće mjesto.

Denis je igrao muški singl B. Iako dugo nije trenirao, pokazao je da je svejedno u samom vrhu. U grupi je završio kao prvi. U osmini finala je bio bolji od Marunica u tri seta. U četvrtfinalu je pobjedio Barića u dva seta i tako došao do polufinala. U polufinalu bolji od njega je bio Samardžić. Te je u borbi za treće mjesto bio bolji u tri seta od Miškovića.

Tako je za nas Servus bio turnir gdje smo osvajali samo bronce 🙂 Nedostajala nam je još samo Larina 🙂

Kužiš igru, mali tigru? 🙂