HK U 19 i Servus

Podijelite s prijateljima:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Prošli vikend je održan hrvatski kup za juniore. Predstavljao nas je Silvano igrajući pojedinačno i  mješovite parove s sestrom. U mješovitim parovima su u četvrtfinali izgubili od Zadravec/Martinuš. U borbi od 5-8 mjesta su prvo pobjedili Pipunić/Vuglek, a onda u borbi za 5.mjesto izgubili u napetom meču od Vadlja/Vadlja rezultatom 21:18, 25:23. Vidi se da im nedostaje uigranosti. Silvano pojedinačno ponovo nije imao sreće i ponovo je odmah naletio na prvog nositelja, Luku Grubića, što je nažalost ponovo izgubio. U napetom meču s Edvinom Hadžihalilovićem je izgubio ovog puta u tri seta, pobijedivši prvi 21:16, drugi je izgubio u samoj završnici seta 21:19, a jednako tako i u trećem setu 21:18. U borbi za 7. mjesto je pobijedio Vitu Buchbergera u tri seta, nakon što je prvi izgubio, pronašao je još malo snage i mirnoće u sebi i odnio pobjedu u sljedeća dva seta.

 

Na Servusu su nas predstavljali Lara, Ivana i Denis. Krenut ćemo od najmlađe predstavnice Lare. U grupi je uvjerljivo pobijedila i bila prva. U polufinalu je u napetom meču u tri seta nažalost izgubila od prve nositeljice Lee Čale na produžetke u 3. setu 16:14. U borbi za treće mjesto joj je medalja izmakla za dlaku. Također u jako napetom meču i trećem setu od Lare je bila bolja treća nositeljica Franka Kovačević rezultatom 17:15. Lara nam je ponovo pokazala da je puno napredovala i da se nikad ne predaje 🙂

Ivana je igrala mix A s Tinetom. Osvojili su treće mjesto s dvije pobjede i dva poraza. Iako su neki mečevi mogli otići i na njihovu stranu i mogli su bez problema i osvojiti. Ali to je samo jedan u nizu od turnira. Biti će još prilike. Ivana je pokazala da napreduje i igra sve bolje 🙂 U parovima je igrala s Jelenom Pirner i također osvojila treće mjesto.

Denis je igrao muški singl B. Iako dugo nije trenirao, pokazao je da je svejedno u samom vrhu. U grupi je završio kao prvi. U osmini finala je bio bolji od Marunica u tri seta. U četvrtfinalu je pobjedio Barića u dva seta i tako došao do polufinala. U polufinalu bolji od njega je bio Samardžić. Te je u borbi za treće mjesto bio bolji u tri seta od Miškovića.

Tako je za nas Servus bio turnir gdje smo osvajali samo bronce 🙂 Nedostajala nam je još samo Larina 🙂

Kužiš igru, mali tigru? 🙂