Hrvatski kup; Li Ning Halloween; 1. kolo BEC-a

Podijelite s prijateljima:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Prošle subote su naši igrači nastupali na različitim turnirima. Silvano je igrao Hr.kup u uzrastu do 17 godina. Iako trenira kratko, pružio je odličan otpor igračima koji već godinama treniraju i time još jednom pokazao koliko je šteta što je prestao trenirati dok je bio mali. U prvom kolu je izgubio od 3.nositelja Meglića, iako je pokazao da mu može parirati. Time je pao u borbu za tek od 9-16.mjesta iako znamo da mu je mjesto među prvih 8. Ostvario je pobjedu protiv Balenta, i onda je u napetom meču poražen od Vadlje. U mješovitim parovima je igrao s sestrom Tamarom. Prvi puta su igrali zajedno i to se vidjelo na terenu. U prvom kolu su poraženi od Antonia Bana i Ire Martinuš i nakon toga ostvaruju sve pobjede i završavaju na 9.mjestu.

Ivana je nastupala u Ljubljani na Li Ning Halloween turniru. I tamo s svim pobjedama u XDB osvojila prvo mjesto s Matjaž Krkač. Bravo Ivana!!!

Denis je igrao u Zagrebu, prvo kolo BEC. Uvjerljivo je odnio doma svoje prvo zlato pojedinačno, te broncu u muškom paru s Matejom Gracinom. Bravo Denis

Sve u svemu, odličan vikend za naše članove.