Hrvatski kup; Li Ning Halloween; 1. kolo BEC-a

Podijelite s prijateljima:
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Prošle subote su naši igrači nastupali na različitim turnirima. Silvano je igrao Hr.kup u uzrastu do 17 godina. Iako trenira kratko, pružio je odličan otpor igračima koji već godinama treniraju i time još jednom pokazao koliko je šteta što je prestao trenirati dok je bio mali. U prvom kolu je izgubio od 3.nositelja Meglića, iako je pokazao da mu može parirati. Time je pao u borbu za tek od 9-16.mjesta iako znamo da mu je mjesto među prvih 8. Ostvario je pobjedu protiv Balenta, i onda je u napetom meču poražen od Vadlje. U mješovitim parovima je igrao s sestrom Tamarom. Prvi puta su igrali zajedno i to se vidjelo na terenu. U prvom kolu su poraženi od Antonia Bana i Ire Martinuš i nakon toga ostvaruju sve pobjede i završavaju na 9.mjestu.

Ivana je nastupala u Ljubljani na Li Ning Halloween turniru. I tamo s svim pobjedama u XDB osvojila prvo mjesto s Matjaž Krkač. Bravo Ivana!!!

Denis je igrao u Zagrebu, prvo kolo BEC. Uvjerljivo je odnio doma svoje prvo zlato pojedinačno, te broncu u muškom paru s Matejom Gracinom. Bravo Denis

Sve u svemu, odličan vikend za naše članove.