HRVATSKI KUP ZA MLAĐE JUNIORE

Podijelite s prijateljima:
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Danas je održan Hrvatski kup za mlađe juniore. Iako je tek ulazno godište do 15, Dorian Cvijanović jer igrao u starijoj konkurenciji do 17 godina i osvojio odlične dvije bronce za Badminton klub Tigar.

Pojedinačno je izgubio u polufinalu od kasnijeg pobjednika turnira odličnog Borne Drvodelića (Medvedgrad Zagreb). Pa je u borbi za treće mjesto po prvi puta pobijedio, u tri napeta seta, Andriju Kraljića iz HBK Max rezultatom 16:21, 21:15 i 21:18. Dok je drugo mjesto osvojio Dominik Doko (Medvedgrad Zagreb) U mješovitom paru s Lucijom Trgovac (Medvedgrad Zagreb) je također osvojio treće mjesto. U polufinalu su izgubili od kasnijih pobjednika turnira Doko/Kozak (Medvedgrad Zagreb), a u borbi za treće mjesto su pobijedili Šućur/Vlašić (BK Aedium). Drugo mjesto kod mješovitih parova osvojili su brat i sestra Drvodelić (Medvedgrad Zagreb).

Iako smo još u dizanju forme za predstojeće kadetsko prvenstvo Hrvatske ovaj turnir nam je odličan pokazatelj da smo na dobrom putu i da dobro radimo!!  Još jednom Dorian nam je pokazao da treba biti strpljiv i samo raditi te kako iz turnira u turnir igra sve bolje i popravlja sve segmente u svojoj igri. Bravo Dorian 🙂