HRVATSKI KUP ZA MLAĐE JUNIORE

Podijelite s prijateljima:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Danas je održan Hrvatski kup za mlađe juniore. Iako je tek ulazno godište do 15, Dorian Cvijanović jer igrao u starijoj konkurenciji do 17 godina i osvojio odlične dvije bronce za Badminton klub Tigar.

Pojedinačno je izgubio u polufinalu od kasnijeg pobjednika turnira odličnog Borne Drvodelića (Medvedgrad Zagreb). Pa je u borbi za treće mjesto po prvi puta pobijedio, u tri napeta seta, Andriju Kraljića iz HBK Max rezultatom 16:21, 21:15 i 21:18. Dok je drugo mjesto osvojio Dominik Doko (Medvedgrad Zagreb) U mješovitom paru s Lucijom Trgovac (Medvedgrad Zagreb) je također osvojio treće mjesto. U polufinalu su izgubili od kasnijih pobjednika turnira Doko/Kozak (Medvedgrad Zagreb), a u borbi za treće mjesto su pobijedili Šućur/Vlašić (BK Aedium). Drugo mjesto kod mješovitih parova osvojili su brat i sestra Drvodelić (Medvedgrad Zagreb).

Iako smo još u dizanju forme za predstojeće kadetsko prvenstvo Hrvatske ovaj turnir nam je odličan pokazatelj da smo na dobrom putu i da dobro radimo!!  Još jednom Dorian nam je pokazao da treba biti strpljiv i samo raditi te kako iz turnira u turnir igra sve bolje i popravlja sve segmente u svojoj igri. Bravo Dorian 🙂