LOVRIĆU ZLATO, SREBRO I BRONCA! LOTRIČU BRONCA!

Podijelite s prijateljima:
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Prošlog vikenda održano je prvenstvo Hrvatske za veterane u Osijeku!
Antonio se u četvrtak razbolio, bio pod visokom temperaturom, ali je ipak odlučio maksimalno se odmoriti i koliko je bio u mogućnosti odigrati prvenstvo. Bolest je ostavila traga na njegovoj fizičkoj snazi, ali ipak je u konkurenciji muškaraca 35+ Antonio osvojio srebrnu medalju. Bolji od njega u finalu je bio Sandi Šaban! U konkurenciji muškoj parova je zajedno s Marjanom Vugrincem osvojio zlato, nakon što su u finalu slavili protiv Šikić/Šaban. Antonio je također u konkurenciji mješovitih parova 35+ s Marinom Dijaković osvojio brončanu medalju!!??????

Aleš Lotrič je u muškim parovima 55+ zajedno s Leom Milerom uzeo broncu. Dok je u pojedinačnoj konkurenciji u tri jako napeta seta izgubio od Milera u četvrtfinalu.
Viktor Lazar je u konkurenciji muški pojedinačno 45+ izgubio u četvrtfinalu od drugog nositelja Šikića, a u konkurenciji muških parova 45+ s Alibašićem je izgubio također u četvrtfinalu!

Podijeljene su i medalje za veterane za hrvatski kup za 2019.godinu. Antonio je u konkurenciji muškog singla te muških parova 35+ odnio ZLATO!

Čestitamo svim našim igračima, a Antoniju želimo brz oporavak i što brži povratak na badmintonske terene.

VETERANSKO PRVENSTVO HRVATSKE

VETERANSKO PRVENSTVO HRVATSKE

VETERANSKO PRVENSTVO HRVATSKE

VETERANSKO PRVENSTVO HRVATSKE