MAXSERVUS 2019. KLINCI

Podijelite s prijateljima:
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Jučer smo imali jako zanimljiv dan. Održao se turnir MaxServus Open za Zagrebačkom velesajmu. Turnir je bio s rekordnih 214 prijava.
U konkurenciji djece okupilo se 11 naših Tigrova (Nika, Petra, Ema, Adonela, Gabrijel, Viktor, Ivan, Dominik, Filip, Bruno i Tamara) koji su turnir odigrali fantastično!
Zlato su osvojili Petra u konkurenciji 1-4.razred, Ema u konkurenciji 5 i 6. razredi i Adonela u 7 i 8. razredima, a srebro Nika u konkurenciji 1-4.razred i Ivan u konkurenciji 5 i 6.razredi.
Petra je ostvarila maksimalan broj pobjeda, Nika je izgubila samo od Petre u vrlo napetom meču. Ema je pomela svoju konkurenciju kao i Adonela koja se ipak malo namučila u polufinalu i finalu, ali izašla kao pobjednica. Ivan je u napetom finalu izgubio od Lovre kojeg je u grupi uspio pobijediti no kasnije u finalu nedostajalo mu je malo koncentracije, a vjerojatno i snage nakon cijelog dana igre.
Filip je osvojio odlično 5.mjesto, Gabrijel 7. mjesto, Dominik 6. mjesto, Viktor 7. mjesto, a Bruno 8. 🙂  Tamara iako jako kratko trenira, skupila je hrabrosti i došla na turnir, odlično se borila i navijala za sve naše igrače 🙂
Svi su bili zadovoljni, super smo se družili, zabavljali i puno toga smo naučili.
Danas se vraćamo treninzima i pripremama za nove medalje i ostatak sezone!
Kužiš igru, mali tigru?

MaxServus

MaxServus

MaxServus

MaxServus

MaxServus

MaxServus