PRVENSTVO HRVATSKE ZA SENIORE I VETERANE

Podijelite s prijateljima:
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Proteklog vikenda u Nedelišću završeno je ovogodišnje Prvenstvo Hrvatske seniora i veterana, priređeno u organizaciji BK Međimurje Čakovec. Finalni je dan najviše uzbuđenja donio u najizjednačenijoj konkurenciji, onoj žena. Kod pojedinki pobjeda Maje Pavlinić nije neočekivana, ali je odličnim nastupom iznenadila Matea Čiča s dva parska zlata i pojedinačnim srebrom. Dva zlata i srebro iz Nedelišća nosi i Zvonimir Đurkinjak.Popis svih dobitnika odličja je na turnirskom semaforu, a ovdje izdvajamo nove prvake, sve članove BK Medvedgrad 1998 Zagreb:

M: Zvonimir Đurkinjak

Ž: Maja Pavlinić

MM: Zvonimir Đurkinjak – Filip Špoljarec

ŽŽ: Matea Čiča – Staša Poznanović

MŽ: Zvonimir Hoelbling – Matea Čiča

Kod veterana Marjan Vugrinec s dva zlata i srebrom, te Ivana Andabaka s dva zlata najuspješniji su sudionici opće konkurencije, s tim da si je u starijoj skupini, onoj 45+, Vugrinec na konto dodao još dva zlata:
M: Antonio Lovrić (Purger Zagreb)
Ž: Ivana Andabaka (Medvedgrad 1998 Zagreb)
MM: Marjan Vugrinec – Danijel Zadrevec (Koprivnica/Međimurje Čakovec)
ŽŽ: Ivana Andabaka – Nina Kovačić (MZ)
MŽ: Marjan Vugrinec – Lidija Petrinović (K/MZ)
veterani 45+
M: Marjan Vugrinec (K)
MM: Zdenko Mihetec – Marjan Vugrinec (Stella Zagreb/K)
Čestitke svima!
Iz Badminton klub Tigar nitko nije nastupio, ali vjerujemo da u skorijoj budućnosti ćemo i mi imati predstavnike na prvenstvima Hrvatske. Vrijedi napomenuti da prvu kod veterana Antonio marljivo radi s našom trenericom Andreom i to je doprinijelo njegovom prvom osvajanju naslova kod veterana.