SERVUS 2019

Podijelite s prijateljima:
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Prošlog su vikenda tigrići igrali na servusu. Predstavljali su nas Marija i Ana u WSD i WDC, Viktor u kategriji mladića, Denis u WSA i Viktor (stariji) i Kiki u MDB.

Krenut ćemo od mlađeg Viktora. U kategoriji mladića bilo je 15 natjecatelja. U grupi je ostvario jednu pobjedu i jedan poraz i kao drugi u grupi prošao dalje. U četvrtfinalu je u napetom meču izgubio od Mrkonjić i tako krenuo u borbu od 5-8. mjesta. Tu je u prvom meču bio poražen i onda je u borbi za 7. mjesto uvjerljivo pobijedio! Viktor je na kraju završio u zlatnoj sredini na 7. mjestu! Za prvi turnir i samo dva mjeseca treninga ovo je odličan rezultat! Bravo Viktor! 🙂

Denis je u MSA u grupi ostvario 2 pobjede i 1 poraz i time kao drugi iz grupe išao dalje. U četvrtfinalu je igrao protiv Lovrića. U dva vrlo napeta gema ipak nije izdržao i izgubio je 15:13 i 15:12. Tako je krenuo u borbu od 5-8. mjesta gdje je ostvario jedan poraz i jednu pobjedu te završio također na 7. mjestu u zlatnoj sredini s obzirom da je i u njegovoj kategoriji bilo 15 natjecatelja.

Viktor (stariji) i Kiki u MDB nažalost nisu uspjeli proći grupu. Prvi turnir koji su igrali zajedno iako nisi uspjeli proći grupu lijepo su se zabavili.

Marija u WSD je ostvarila 3 pobjede i samo jedan poraz. Tri pobjede su bile vrlo uvjerljive, dominirala je na terenu. Poraz koji ju je dostigao koštao ju je zlata. U tri jako napeta gema ipak joj je ponestalo malo snage i iskustva te je na kraju izgubila. Ostat će mala tuga za zlatom, ali s obzirom da  joj je ovo tek drugi turnir koji je odigrala jako smo ponosni i veseli što je došla do srebra!

Jednako je nastavila i s Anom u parovima WDC! S dvije pobjede i jednim porazom došle su do SREBRA!

Sve u svemu ponovo jedan uspješan turnir je za nama. Dobro smo se zabavili, vidjeli greške i vraćamo se natrag na trening popraviti greške kako bi na slijedećem turniru bili još bolji.

Kužiš igru, mali tigru?

Badmintonski klub Tigar

Badmintonski klub Tigar

Badmintonski klub Tigar

Badmintonski klub Tigar

Badmintonski klub Tigar

Badmintonski klub Tigar