Podijelite s prijateljima:
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Prošlu nedjelju na Servusu su nastupili Ivana, Silvano, Denis i Marko.

Denis i Silvano su igrali MSA. Denis je zaustavljen već u grupnoj fazi. Silvano je prošao grupu kao drugi i onda u prvom kolu glavnog dijela turnira izgubio od Stepana, nakon čega je ostale mečeve predao. Denis je još igrao parove s Leom. U grupi su odnijeli sve pobjede, te su u polufinalu izgubili od Milas/Trtinjak. U borbi za treće mjesto bili su bolji od Davidović/Horvat. Tako je Denis s servusa donio broncu u paru.

Ivana je u mixu s Tinetom u grupi ostvarila 3 pobjede i jedan poraz, ali s obzirom na bolju bodovnu razliku ipak su kao prvi u grupi išli dalje. U polufinalu su izgubili od Lovrić/Šarić, ali su u borbi za treće mjesto pobijedili Pavliha/Kralj. Tako su uzeli broncu u mixu (sliku s dodjele nam naravno nisu dostavili).

U ženskom paru s Nušom u grupi su imale jedan poraz i jednu pobjedu. Nakon grupe u polufinalu su bile bolje od para Matovina/Matovina, ali nažalost ovog puta nisu uspjele u finalu pobijediti Katić/Milardović i tako su osvojile srebro! (također nam sliku Ivana nije dostavila)

 

Servus 2018