TIGROVI NA BUNDEKU

Podijelite s prijateljima:
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Sezona nam se bliži kraju, pa smo tako za naše članove za kraj sezone organizirali malo druženje. Dogovor je pao ove godine da to bude na Bundeku i vrijeme nas je super poslužilo.

Krenut ćemo od ranog jutra, gdje ćemo prije svega još jednom zahvaliti Barbari (Demijanovoj mami), što se ponudila i ustala ranom zorom da zauzme i čuva stol. Našla nam je odličan veliki stol blizu roštilja, sladoleda, parkinga, parka i vode 🙂 Oko 9 sati došli su trenerica i tajnica kluba da preuzmu čuvanje stola dok se ostatak tigrova ne skupi i da Barbara može otići po svoju djecu 🙂 Ubrzo nakon počeli su se skupljati tigrovi, Silvano i Kristina su došli među prvima. Dok smo čekali ostatak ekipe ubijali smo vrijeme redom odbojke, redom badmintona, kave i keksića 🙂 Oko 11h je počelo glavno skupljanje i polako paljenje vatre.

KAKO JE VIKTOR SPASIO…

Kada je došao dio ekipe s ugljenom, nešto malo drva, papirom i rešetkom krenuo je prvi pokušaj paljenja vatre.

Nije da nismo uspjeli upaliti vatru, ali je definitivno nismo uspjeli održati na životu hahahahahahah. Uz sav trud skupljanja grančica po Bundeku i mahanja Silvana da se vatra razbukta, prvi pokušaj paljenja vatre nije uspio (dokazali smo da piromani nećemo biti nikada hahahaha).

Tada u pravi tren u daljini smo ugledali Viktora, kao u filmovima hodao je prema nama između žene i mlađeg sina i osmijeh na našim licima je počeo rasti kada smo shvatili da stiže čovjek koji će sigurno spasiti situaciju 🙂 Tako je i bilo. Prvo mu je pao mrak na oči kad je vidio da ustvari više nemamo drva i da nema s čime upaliti vatru. Sjeo je u auto i otišao u dućan po drva. Za to vrijeme je naš super vrijedan Silvano otišao da mu čuva parkirno mjesto kad se vrati da se ima gdje sparkirati. Prošlo je otprilike 20-ak minuta, Silvano je i dalje stajao na suncu i pokušavao objasniti ljudima zašto je s biciklom parkiran i stoji na mjestu za aute, čak su ga pitali koliko ga se plaća za to da čuva mjesto hahahahha. Nakon 20 minuta javlja se Viktor i brižno pita da li mu Silvano čuva mjesto, na odgovor da ga čeka, Viktor kaže:” slobodno mu recite da se vrati, našao sam još bolje mjesto ovdje bliže nama” hahahahahahhahaha. Jadan Silvano uzalud je čuvao parking.

Sada dolazimo do dijela kada je Viktor spasio roštilj 🙂 Ne samo da je zapalio vatru, nego je i sve ispekao dok su se tigrovi družili, radili salate, igrali frizbijem i ostalo. Ovim putem još jednom veliko hvala Viktoru što je ustvari spasio situaciju da na tom druženju ne ostanemo gladni 🙂 Za uzvrat ćemo morati pomoći Viktoru oko košnje trave na Kupi 🙂

Kada smo već kod zahvala, veliko hvala mora ići naravno i Silvanu, koji se jako trudio i pomogao, bio je svuda i radio je sve što treba samo da pomogne i da sve prođe u redu. Dobio je nadimak “mali od bure” jer je toliko brzo i jako mahao nad vatrom da se ona počela širiti kao luda 🙂 Naravno njegov komentar na to je da je to sve od badmintona.

Dok se pekao roštilj, klinci su se igrali, odrasli su se družili, neki su se znojili kraj roštilja, a na kraju smo i jeli. Nakon klope došlo je ponovo vrijeme za neke igre, tako su mlađi igrali odbojku, frizbi, najmlađi su se igrali u parku i jahali ponije, a odrasli su se bacili na uno. Pričali smo, družili se i zabavljali, Leon je bio najhrabriji i bacio se u Bundek kako bi se osvježio. Cijeli dan je dodatno uljepšala vijest da je naša članica kluba Renata trudna i da naša velika obitelj postaje bogatija za još jednog člana 🙂

Sve u svemu bilo nam je odlično što možete vidjeti i u albumu slika na našoj facebook stranici. O ovom roštilju će se definitivno dugo pričati, odlično smo se zabavili, najuporniji su ostali do samoga kraja, razišli su se tek oko pola 9 navečer.

Hvala svima koji su došli i koji su ovaj dan učinili nezaboravnim, a onima koji nisu neka im bude žao. Nadamo da će tenam se priključiti na sljedećem druženju 🙂

BK Tigar