ZAGREBAČKA LIGA

Podijelite s prijateljima:
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Jučer su naši najmlađi igrali prvo kolo zagrebačke lige. U konkurenciji 1 do 4. Razred predstavljali su nas Matej, Kristijan i Dorijan. Matej i Kristijan su bili bačeni u vatru. Ovo im je bio prvi turnir na kojem su se natjecali.

Matej je imao par napetih mečeva, ali neiskustvo igranja mečeva na turnirima i nedostatak smirenosti rezultiralo je da je te mečeve izgubio. Borio se i nije odustajao, dobio iskustvo i vjerujemo da će drugi put biti puno bolje, završio je 12.

Kristijan je za svoj prvi turnir odlično odigrao, borio se za svaki poen od početka do kraja bez obzira koji je rezultat bio i time svima pokazao kako se sportaši trebaju ponašati i da se nikada ne treba predati💪🏻🐯 završio je 8.

Dorijan je već upoznat s turnirima i pred sebe je stavio izazov. Odlično je ušao u turnir u ostvario sve pobjede u GRUPI. Onda je u polufinalu i za 3. mjesto izgubio, mogli bi reći, sam sebe pobijedio jer je samo razmišljao kako želi pobijediti, a ne i o samoj igri. Na kraju je završio na 4. mjestu. Vjerujemo da je naučio da prije svega treba angažman na terenu i fokus na igru, a o rezultatu razmišljati nakon meča. 🏸🐯💪🏻
Sve u svemu, jako smo ponosni na naše klince, jer su skupili hrabrosti i odvažno otišli na turnir, igrali se, upoznali drugu djecu i nadamo se nešto i naučili.

 

Zagrebačka liga