3. KOLO REGIONALNE LIGE

Podijelite s prijateljima:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Badminton klub Tigar jučer je nastupio na trećem kolu regionalne lige koje se održavalo ovog puta u Novskoj. Početak natjecanja je dosta kasnio no to nije smetalo najmlađima da se odlično zabave i izbore svoje medalje. Od naših su igrali Matej u uzrastu do 15 godina i Dorijan u uzrastu do 9 godina. Krenuti ćemo od našeg mlađeg člana, Dorijana. Igrao je 4 meča i u svakom se lavovski borio s samim sobom i svojom tremom, ali i s protivnicima i nije se predao dok zadnja loptica nije pala na pod. Mnogi igrači i oni mlađi i oni stariji bi mogli naučiti od njega kako se nositi s porazima i kako se nikad ne treba predati nego igrati i boriti se do kraja. Iako nije pružio svoju najbolju igru zbog treme koju je osjećao, tek je krenuo u turnirske vode i bio je najmlađi član na turniru, osvojio je odlično drugo mjesto i srebrnu medalju! Bravo Dorijan!!!!

A sada je na redu Matej, od kuda da krenemo. Prvo ga moramo pohvaliti kako je ostvario ogroman napredak od zadnjeg turnira i igrački, a i s svojim ponašanjem na terenu i kontrolom svojih emocija za vrijeme mečeva. Imao je 4 poraza i dvije pobjede, no ovi porazi nisu bili obični. Pružio je odličan otpor ponajboljim igračima na turniru koju treniraju puno dulje i više nego Matej, a on je pokazao da se može igrati i malo im otežati pobjede. Za zadnjim mečom ćemo malo žaliti što ipak nije imao snage izvući i pobijediti, no za nas je on osvojio medalju s obzirom na napredak koji je pokazao. Definitivno nas je iznenadilo kada je aktualni prvak Hrvatske Vito, svime poznat po svojoj gesti s prošlog prvenstva, pitao Mateja ako bi igrao s njim parove na ovom istom turniru. Naravno to je za Mateja bila velika čast od svih igrača što je odabrao baš njega, Tako su dečki zaigrali parove, pobijedili u tri meča i osvojili zlato! Matej je na kraju otišao doma s zlatnom medaljom zasluženo s obzirom na to što nam je pokazao na turniru. Bravo Matej!! Samo tako nastavi!

Posebno se moramo zahvaliti roditeljima koji su se stvarno odlično suzdržavali za vrijeme turnira i pustili trenerici da odrađuje svoj posao. Dobro znamo koliko je njima teško kontrolirati emocije dok im djeca igraju, tako da su definitivno i oni zaslužili medalju! Hvala Robertu što nas je vozio do Novske i nazad!

Vidjeli smo greške, što moramo ispraviti i da još jako jako puno truda i rada treba uložiti! Naravno nama to nije problem, a naši klinci jedva čekaju nove treninge kako bi se poboljšali jer oni vole raditi.