Kužiš igru, mali tigru?

Podijelite s prijateljima:
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Danas smo bili na 16.MOPi u Brežicama. I moramo reći da nam je bilo odlično! Badminton klub Tigar su predstavljali Ivan, Silvano, Marijan, Denis, Andrej, Ivana i…. nakon godinu dana nagovaranja, uspjeli su nagovoriti trenericu Andreu, Silvano i Ivana, da nakon 4 godine nikakve aktivnosti ponovo primi svoj reket u ruke i zaigra s njima u paru, odnosno mixu. Nismo sigurni da li im je Andrea na tome zahvalna ili nije, vidjet ćemo sutra ako ustane iz kreveta od upala koje će ju sigurno snaći ?Krenuti ćemo od najmlađeg člana turnira, našeg Ivana koji je u svojoj kategoriji osvojio odlično 4.mjesto. Igrao je jedan meč za drugim i po prvi put osjetio kako je to igrati po dva seta.. možemo reći da se stvarno naigrao ? U borbi za 3.mjesto je izgubio od dosta starijeg klupskog kolege Denisa ? Igrao je i parove s Andrejom, ostali su nažalost bez medalje, ali su pokazali dobru igru unatoč tome što je Andrej tek samo 3 treninga odradio do sada.

Odmah ćemo spomenuti Denisa koji je osvojio broncu u muškom singlu ? Iako je izgubio od protivnika kojeg je u Beogradu pobijedio, zadovoljan je otišao kući s medaljom ? Parove je igrao s Zokijem i nažalost ostao bez medalje u parovima (dečki drugi put manje ljutnje i nervoze na terenu ? )

Silvano je u muškom singlu u svojoj kategoriji izgubio oba meča u grupi, ali je pokazao veliku borbenost i želju.. svi u dvorani su mu pljeskali na njegovu požrtvovnost i trud. Izgubio je od kasnijeg pobjednika turnira i od brončanog Antonia.

U mixu je igrao s našom trenericom Andreom i to su bili svi mečevi na tri seta s puno napornih poena. Definitivno su on i Andrea pokazali svima kako se “baca” na loptice jer kad im je ponestalo snage onda su se bacali kako bi uspjeli udariti lopticu.. Zasigurno će sutra biti puni masnica ?

Osvojili su 3.mjesto. S obzirom da su sve mečeve igrali na tri seta, a neke setove i na produžetke, moglo je svakako na kraju to završiti ? Međutim za ničime nećemo žaliti, prvi turnir, s obzirom na kondiciju koju trenutno imaju super je da još hodaju??

Trenerica Andrea i Ivana, su bez izgubljenog seta osvojile zlato! Što više dodati ?? Ivana je zasigurno presretna s svojim zlatom oko vrata, trenerica se potrudila da joj ostvari želju ?, a Ivana je pokazala da zaslužuje ?

I još nam je ostao mix Ivane i Andreja, nažalost nisu baš pokazali dobru igru i uigranost, što ni ne čudi jer tek prvi turnir igraju zajedno, a Andrej ima tek 3 treninga iza sebe.

Sve u svemu bila je super organizacija, odlična atmosfera. Za našu trenericu se vodi borba tko će igrati s njom na sljedećem turniru u parovima i mixu, a i nagovara ju se da i zaigra u singlu. ? Nadamo se samo da neće onda odustati od turnira ?

Sve pohvale Badmintonskom klubu Pišece na organizaciji.

I za kraj….Kužiš igru, mali tigru?