ZAGREBAČKA LIGA 1. KOLO

Podijelite s prijateljima:
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Danas smo se nastupili na prvom kolu zagrebačke lige. U uzrastu 1-4 razred nas je predstavljao naš tigar Dorijan! Zašto tigar? Ne samo radi kluba, nego zato jer se i borio kao tigar za svaki poen, za svaku lopticu! Nije se nikoga bojao iako je ponovo bio među najmlađima!! Započeo je turnir s dvije velike pobjede, nakon toga je imao dva poraza. Prvi protivnik od kojeg je poražen je i kasniji pobjednik turnira Pjatakov, moramo mu priznati bio je bolji od Dorijana, ali i od svih igrača na turniru. Drugi poraz je mogao biti i pobjeda, no nećemo za time žaliti jer je to tek prvi turnir, tek je početak sezone. Izgubio je 23:21, nakon što je stigao rezultat 19:15, čak i poveo, ali nije uspio izdržati do kraja. Osvojio je odlično 3.mjesto! Puno toga je naučio, pokazao je kako se bori i kako treba biti hrabar na terenu i nikad se ne predati i odustati! Bravo Dorijan! ??

U 7-8 razredima nas je predstavljao Ivan!!! Što o njemu napisati, osim da je apsolutno dominirao turnirom, ostvario 5 uvjerljivih pobjeda i odnio prvo mjesto! Pokazao je koliko je napredovao i sve ono na čemu smo radili, pozorno je slušao savjete trenerice i tako došao do prvog mjesta! Bravo Ivan!!???

Silvano i Demijan su osvojili drugo i treće mjesto u konkurenciji srednjih škola.  Bili su dobri, no oni i sami znaju da mogu biti još bolji? Sljedeći vikend ih već čeka novo iskušenje… idemooooo??