KVARNER OPEN 2018.

Podijelite s prijateljima:
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Prošlog vikenda održan je prvi turnir u sklopu ADA lige Kvarner Open 2018 u Opatiji. Od naših članova nastupili su Nikola Gabelić, Aleš Lotrič, Denis Udovičić, Ivana Mikinac i Silvano Cvitkušić.

Nikola je u MSD u grupi ostvario dvije pobjede i jedan poraz te tako prošao dalje. Došao je do četvrtfinala u kojem je izgubio od kasnijeg pobjednika turnira Peter Jerič.

Aleš je u MSC u grupi imao također dvije pobjede i jedan poraz, također je došao do četvrfinala i onda ispao od Darko Vitek. U MDB je s Gorazd prošao grupu i ispao u osmini finala.

Ivana je u WDB s Tinom Rakić nažalost ispala u grupi, dok je u XDB s Vladom Rakić također ispala u grupi.

Silvano je u MDA s Hotkom s dvije pobjede i jednim porazom prošao grupu i došao do polufinala u kojem su bolji u tri seta bili Karl/Đurđević. Te su Hotko i Silvano za broncu pobijedili Koch/Vtič. U MSA je Silvano u grupi ostvario dvije pobjede i jedan poraz te tako kao drugi prošao dalje. U četvrtfinalu je bolji od njega bio kasniji pobjednik turnira Dasen Jardas.
I za kraj, Denis. Osvajač zlatne medalje u MSB! U grupi je ostvario sve pobjede. Nakon grupe je bez izgubljenog seta došao do svoje druge zlatne medalje u ADA ligi. Odigrao je odličan turnir i uz svoje vjerne navijače Viga i Lene došao do zlata! Bravo Denis!! 🐯💪🏸🏆🥇

 

Kvarner Open