PRVENSTVO HRVATSKE ZA VETERANE 2021.

Podijelite s prijateljima:
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

U nedjelju 19.9.2021., održano je državno prvenstvo za veterane. Također, podijeljene su medalje za ukupni poredak hrvatskog kupa za prošlu godinu.

Od naših članova, nastupili su Aleš Lotrič i Antonio Lovrić. Aleš je igrao dva 1/4 finala. U mješovitim parovima 35+ nastupio je s Atanom Škalko (BK Flex), te u muškim parovima 45+ u kombinaciji s Stephaneom Markovinom (BK Flex). U muškom singlu 55+ postao je viceprvak Hrvatske! Od njega je bio bolji Filip Vadlja (BK Međimurje) u tri napeta gema. U ukupnom poretku hrvatskog kupa muških parova 55+, osvojio je brončano odličje.
Antonio je nastupio u sve tri konkurencije 35+. U mješovitim parovima je nastupio s Marinom Dijaković (BK Concordia), te natjecanje završio u 1/4 finala. U muškim parovima je osvojio zlato u kombinaciji s Marjanom Vugrincem (BK Koprivnica). Dok je u finalu muškaraca pojedinačno izgubio u tri napeta gema od Danijela Zadravca (BK Međimurje). Nakon što je osvojio prvi gem, u drugom je gemu ozljedio gležanj prilikom doskoka, borio se do kraja no nažalost nije uspio. Antoniu želimo što brži povratak na badmintonske terene.
U ukupnom poretku hrvatskog kupa, Antonio nam donosi tri odličja u konkurenciji 35+. Broncu u mješovitim parovima, te zlato u muškim parovima i muškom singlu.
Čestitke svima!
PH Veterani 2021PH Veterani 2021 HK poredak HK poredak HK poredak
md45ms55