Treći krug Zagrebačke lige

Podijelite s prijateljima:
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Nakon dvije godine ponovo je zaigralo više od 100 igrača, točnije 113. Od naših članova predstavljali su nas:

U kategoriji 1-4. razreda Anja i Petar. Prvi put su zaigrali na nekom turniru, a Petar nakon samo dva mjeseca treninga je skupio hrabrosti i odlučio probati kako je to igrati. Petar je završio na 17. mjestu. Treba ga pohvaliti jer se lavovski borio protiv puno starijih od sebe i protiv dječaka koji i puno dulje treniraju od njega. Anja je nas svom prvom turniru iako je imala veliku tremu pokazala kako se treba boriti i u konkurenciji djevojčica 1.-4. razreda završila je na odličnom 6. mjestu.

Zagrebačka liga

 

U kategoriji 5.-6. razreda predstavljali su nas: Borna, Marko, Leon, Ema, Nika Š. i Nika A.

Dečkima je ovo također bilo prvo puta da su na nekom turniru. Borna samo s mjesec dana treninga, Marko i Leon ipak nešto duže. Treba svakako napomenuti da su se kao pravi tigrovi borili od početka do kraja i poredali se jedan za drugim 🙂 Borna je na kraju bio 12., Marko 13. a Leon 14. Marko i Leon su međusobno igrali za 13.mjesto u jednom vrlo napetom i neizvjesnom meču.

Kod cura najbolje je prošla Ema, njoj je ovo ujedno bio i prvi turnir na kojem je igrala, osvojila je odlično 8. mjesto. Nika Š. je završila 10., iako joj ovo nije bio prvi turnir ozljede odnosno lomove koje je doživjela u zadnjih godinu dana ostavile su malo traga na treninzima, ali vjerujemo da će se ubrzo vratiti u rutinu i redovitost treniranja pa da će  zaigrati kao nekad. Nika A. je završila na svom drugom turniru 15. U svom klasičnom stavu došla sam se družiti i zabaviti, malo je više pričala s protivnicima na terenu nego što je trčala, ali to je naša Nika 🙂

 

 

Kod djevojaka 7.-8- razred predstavljale su nas Ema Pustaj, Ema Pichler i Katarina, a kod dječaka Karlo. Najbolje od cura je prošla Katarina koja je osvojila 5. mjesto, Ema Pustaj je bila 7., a Ema Pichler 10. Karlu je ovo bio prvi turnir od kad trenira. Iako skoro dvije godine nije trenirao uopće odlučio se otići na turnir. U grupi je ostvario sve pobjede i onda je u razigravanju završio na odličnom 6. mjestu.

Zagrebačka liga

 

U konkurenciji srednjoškolaca predstavljali su nas Petar i Viktor. Nisu baš pružili svoju najbolju igru, ali su se borili od početka do kraja. Viktor je završio na 8. mjestu, a Petar na 11.

Uskoro nas čeka novo kolo, veselimo se i nadamo se da će se još naših članova pridružiti ovoj ekipi.

Kužiš igru, mali tigru?

🙂