Treći krug Zagrebačke lige

Podijelite s prijateljima:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Nakon dvije godine ponovo je zaigralo više od 100 igrača, točnije 113. Od naših članova predstavljali su nas:

U kategoriji 1-4. razreda Anja i Petar. Prvi put su zaigrali na nekom turniru, a Petar nakon samo dva mjeseca treninga je skupio hrabrosti i odlučio probati kako je to igrati. Petar je završio na 17. mjestu. Treba ga pohvaliti jer se lavovski borio protiv puno starijih od sebe i protiv dječaka koji i puno dulje treniraju od njega. Anja je nas svom prvom turniru iako je imala veliku tremu pokazala kako se treba boriti i u konkurenciji djevojčica 1.-4. razreda završila je na odličnom 6. mjestu.

Zagrebačka liga

 

U kategoriji 5.-6. razreda predstavljali su nas: Borna, Marko, Leon, Ema, Nika Š. i Nika A.

Dečkima je ovo također bilo prvo puta da su na nekom turniru. Borna samo s mjesec dana treninga, Marko i Leon ipak nešto duže. Treba svakako napomenuti da su se kao pravi tigrovi borili od početka do kraja i poredali se jedan za drugim 🙂 Borna je na kraju bio 12., Marko 13. a Leon 14. Marko i Leon su međusobno igrali za 13.mjesto u jednom vrlo napetom i neizvjesnom meču.

Kod cura najbolje je prošla Ema, njoj je ovo ujedno bio i prvi turnir na kojem je igrala, osvojila je odlično 8. mjesto. Nika Š. je završila 10., iako joj ovo nije bio prvi turnir ozljede odnosno lomove koje je doživjela u zadnjih godinu dana ostavile su malo traga na treninzima, ali vjerujemo da će se ubrzo vratiti u rutinu i redovitost treniranja pa da će  zaigrati kao nekad. Nika A. je završila na svom drugom turniru 15. U svom klasičnom stavu došla sam se družiti i zabaviti, malo je više pričala s protivnicima na terenu nego što je trčala, ali to je naša Nika 🙂

 

 

Kod djevojaka 7.-8- razred predstavljale su nas Ema Pustaj, Ema Pichler i Katarina, a kod dječaka Karlo. Najbolje od cura je prošla Katarina koja je osvojila 5. mjesto, Ema Pustaj je bila 7., a Ema Pichler 10. Karlu je ovo bio prvi turnir od kad trenira. Iako skoro dvije godine nije trenirao uopće odlučio se otići na turnir. U grupi je ostvario sve pobjede i onda je u razigravanju završio na odličnom 6. mjestu.

Zagrebačka liga

 

U konkurenciji srednjoškolaca predstavljali su nas Petar i Viktor. Nisu baš pružili svoju najbolju igru, ali su se borili od početka do kraja. Viktor je završio na 8. mjestu, a Petar na 11.

Uskoro nas čeka novo kolo, veselimo se i nadamo se da će se još naših članova pridružiti ovoj ekipi.

Kužiš igru, mali tigru?

🙂