MaxServus 2020

Podijelite s prijateljima:
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Objedinjeni 3. turnir Max Lige, Servus, BEC i turnir klinaca, rezultirali su respektabilnom brojkom od 177 prijava! Naši igrači su zabilježili zapažene rezultate pa krenimo redom.

U konkurenciji klinaca najbolje je prošla Nika Šenjug koja je s samo jednim izgubljenim mečom osvojila SREBRO! Filipu Banu je za dlaku izmaklo postolje, prošao je grupu te je nakon toga nažalost izgubio u polufinalu, a potom i u borbi za treće mjesto! Filip Ban je na kraju završio kao 4. Nastupio je i Ivan Gašpar koji je na kraju završio na 7.mjestu.

U najjačoj konkurenciji muškog singla MSA, pobjedu je odnio Silvano Cvitkušić! Opuštena i koncentrirana igra, donijela mu je ZLATO!! Denis Udovičić je nakon prolaska skupine, u četvrtfinalu izgubio od Silvana u tri gema. U polufinalu je opet bio dvoboj dva Tigra, Antonio Lovrić je ovaj put morao čestitati Silvanu. U meču za broncu, Antonio je pobijedio Sandija Šabana. Nakon prošlog vikenda kada je Antonio nastupio na veteranskom prvenstvu po visokom temperaturom i izgubio u finalu od Sandija, ipak je pokazao da titulu najboljeg hrvatskog veterana 35+ još uvijek čvrsto drži.
U konkurenciji muških parova A, Antonio je s FIlipom Jagarom osvojio ZLATO! U finalu su bili bolji od Matije Hranilovića i Sandija Šabana.
U konkurenciji muških pojedinačno B od naših igrača nastupili su Ino Zeljak i Viktor Lazar koji nažalost nisu uspjeli proći skupinu.
Kod muških parova B, Denis Udovičić i Milan Medić zauzeli su ono nezahvalno 4. mjesto, ali drvene medalje nije bilo s obzirom da je organizator dijelio badmintonske broševe četvrtoplasiranima.

U konkurenciji muškog singla C je nastupio naš Marko Škalić koji nažalost nije uspio proći grupu, a nakon samo mjesec dana treninga na turnir se odvažio ići i Ivan Drenški u konkurenciju muških pojedinačno D. Ivan također nije uspio proći grupu.

U ženskim parovima B, Tajana Bulatović i Lada Moslavac su osvojile ZLATO! ???
Tajana Bulatović je još u mješovitim parovima B uzela BRONCU s partnerom Sašom Ilićem.

Čestitke Filipu Lončariću iz BK Flexa i našem Antoniu na odličnoj organizaciji!

Posljednji turnir Max lige ove sezone bit će 28.03. također u BC-u Max!

MaxServus 2020

MaxServus 2020

MaxServus 2020

MaxServus 2020

MaxServus 2020

MaxServus 2020