Međunarodni rekreatativni turnir Fulir 2021.

Podijelite s prijateljima:
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

U Zagrebu je u subotu 25.9. održan međunarodni rekreativni turnir Fulir. Turnir je okupio 147 igrača iz cijele regije uz goste iz Njemačke i Švicarske.

Od naših igrača nastupili su Antonio Lovrić, Aleš Lotrič, Viktor Lazar, Marko Dunaj, Viktor Petrić i Petar Đurčević.

Marko je igrao MS – D i zaustavljen je nažalost već u grupi.  Aleš  je u paru s Damir Pohl zaustavljen isto već u grupi u konkurenciji MD-C. Viktor Lazar je u MD-C igrao s Markom Škalić. U grupi su ostvarili dvije pobjede i jedan poraz, no radi bodovne razlike nisu uspjeli proći grupu. Viktor Petrić i Petar su igrali također parove MD-C i zaustavljeni su već u grupi. S obzirom da su bili među najmlađima na turniru i da im je ovo prvo turnir koji su igrali zajedno pružili su dobar otpor.

U MS – C predstavljali su nas Aleš i Viktor L. Aleš i Viktor su u grupi ostvarili jednu pobjedu i jedan poraz i tako prošli dalje. Nakon čega je Aleš u tri napeta gema izgubio u osmini finala, a Viktor je uz dvije pobjede došao do polufinala u kojem je u tri napeta gema izgubio od mladog Roka Dubovečak i tako osigurao brončanu medalju.

Antonio Lovrić je u MD-A osvojio brončanu medalju s Sandi Šabanom.  U grupi su ostvarili jednu pobjedu i jedan poraz time su prošli grupu. Došli su do polufinala u kojem su od njih bili bolji Hotko/Hranilović.

Čestitke svima!

 

Fulir 2021 Fulir 2021